פלוקונזול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/08/2015 | 18:39 | מאת: לידור

היי, אני בת 23, בריאה. התלוננתי בפני רופא הנשים על צריכה בשתן ובעת קיום יחסי המין. הרופא רשם לי מרשם לפלוקונזול אך לא אמר לי איך להשתמש בה (אמר שיש לי פטריה בנרתיק) אשמח להסבר. שאלה נוספת בקשר לכדור הזה, האם הוא מהווה סכנה לכבד? קראתי באינטרנט ובעלון של משרד הבריאות ואני די בלחץ שהוא יגרום לבעיות רפואיות נוספות. תודהה

19/08/2015 | 20:56 | מאת: מרב

האם אפשר להשתמש בתכשיר בשם לקטל במקום? הבנתי שהוא מטפל בזיהומים ומונע את חזרת הפטריה..

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי