כדורי וולטרן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/08/2015 | 13:30 | מאת: יפה

אני בת 64 מקבלת קפרה לאפילפסיה מוזנת, אוקסאר ללחץ דם גבוה, ורקוויפ לתנועתיות ברגליים בזמן שינה יש לי גם כאבי צוואר ומפרקי הלסת בעיקר כאבי שרירים האם אני יכולה לקחת כדור וולטרן לכוך כאבים

שלום, במחלות רקע שיש לך ציינת שיש לך יתר לחץ דם גבוה, הטיפול בכדורי וולטרן אינו מומלץ כאשר יש לחץ דם גבוה, מכיוון שעלול להעלות לחץ דם, אך אם מדובר רק בשימוש אקוטי ולא כרוני אפשר לקחת אבל עדיף להיוועץ עם הרופא לגבי כאבי הצוואר ומפרקי הלסת לשם הערכת הכאב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי