תופעות לוואי מכדורים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/08/2015 | 12:11 | מאת: ציפי

האם לקיחת כדורים באופן קבוע מעלה הסוכר או השמנה בבטן? לוקחת כדורים לסוכר,לחץ דם,כולסטרול,לאלרגיה {טלפאסט} וויטמין D תודה

שלום, אשמח אם תצייני את התרופות שאת מקבלת לטיפול ביתר לחץ דם, סוכר, וכולסטרול. מבחינת הטיפול בטלפסט אינו גורם להשמנה או עליה בסוכר, גם ויטמין D. יש לציין שחלק מהתרופות לטיפול בסוכרת כן עלולות להעלות במשקל ולכן נשמח לקבל שמות של תרופות.

17/08/2015 | 19:02 | מאת: ציפי

בהמשך לבעיה,אני מציינת את רשימת הכדורים-גלוקומין,תוריד 40,קרדילוק,אמלופידין,לוסרדקס פלוס,מיקרופירין 75

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי