תוסף סידן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/08/2015 | 15:42 | מאת: שלומית

שלום רב, קראתי שקלצ'יצ'ו - תוסף סידן יכול לעזור במניעת רעלת הריון..לפני שאתחיל לקחת את הכדור רציתי לוודא שאפשר לקחת אותו במקביל לפרנטל (התור שלי אצל הרופא עוד זמן רב ולכן אשמח לדעת בוודאות) תודה על תשובתכם

שלום, הקלציצ'ו והפרנטל שניהם מכילים סידן וויטמין D, במינונים שונים. קלציצ'ו D3 פורטה- מכיל סידן במינון של 500 מ"ג וויטמין D3 במינון של 400 יחב"ל. והפרנטל- מכיל סידן במינון 325 מ"ג וויטמין D 100 יחב"ל. לכן, אין טעם ליטול את שני התכשירים יחדיו. ניתן להסתפק בנטילת פרנטל בלבד על מנת לקבל את תוסף הסידן.

12/08/2015 | 18:39 | מאת: שלומית

ואם ידוע שאני זקוקה לסידן בכמות גבוהה יותר אז להמשיך עם הקלצ'יצ'ו? תודה על תשובתך

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי