טיפות טוברקס לעיניים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/08/2015 | 05:36 | מאת: שרה

שלום,יש לי דלקת בעין והרופא נתן טיפות טוברקס וחאחר השימוש נראה החמרה של אודם בעין.. האם זה מהטיפות ? להפסיק את השימוש או ניתן להמשיך?

שרה שלום, לפי העלון לצרכן, בזמן השימוש בתרופה עשויות להופיע השפעות לוואי שונות, ביניהן אדמומיות בלחמית (לובן העין). תופעות אלו בד"כ חולפות תוך זמן קצר לאחר תקופת ההסתגלות לתכשיר. במידה ולא חל שיפור - יש לפנות לרופא המטפל. אולם, מצב של עין אדומה יכול לנבוע מסיבות שונות, ולעיתים מעיד על מצב מסוכן. לכן, הייתי ממליץ לחזור שוב לרופא המטפל במידה ולא תהיה הטבה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי