קולכיצין בשילוב אספירין 0.75 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/08/2015 | 12:49 | מאת: משה

קיבלתי מרשם לטיפול בשיגדון,אבל אני לוקח באופן קבוע אספירין.-חייב להפסיק את האספירין בזמן הטיפול בקולכיצין? תודה מראש,משה

שלום, מצד אחד אין מניעה מלשלב שתי תרופות אלו, אך מצד שני אספירין במינון נמוך קשור בעלייה של רמות חומצה אורית מה שיכול לגרום להחמרה של השגדון. אז ההחלטה של האם להמשיך באספירין במינון נמוך היא לא ממש קשורה בקולכיצין. מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המידע הזה והאם ניתן להפסיק אספירין. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי