נרבן וכדור שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/08/2015 | 23:51 | מאת: stranger

שלום, רציתי לדעת האם יש בעיה עם שילוב נרבן עם כדור שינה "טונייט"? הבנתי מהרוקח שאחד מסייע להרגעה והאחר לשינה (הנרבן לא היה אפקטיבי לשינה מבחינתי ולכן השילוב) והאם יש תופעות לוואי צפויות למי מהן? תודה רבה

השילוב בין השניים אינו אסור, אך יש לקחת בחשבון שהשילוב יכול להגביר את ההשפעה המרגיעה שיש לכל אחת מן התרופות. בנפרד. הנרבן תרופה אשר מכילה תערובות של צמחי מרפא - והיא בעלת השפעה מרגיעה ומשרה שינה. ו- Tonight היא תרופה המיועדת כעזר לשינה. תופעות לוואי שעלולות להופיע בשימוש בTonight : יובש בפה וטשטוש ראייה. עפ"י העלון לצרכן של נרבן – עלולות להופיע השפעות לוואי בזמן השימוש בתרופה (לא מצויין אילו).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי