נורופן ולוסק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/07/2015 | 07:02 | מאת: אלין

שלום רב בתקופת המחזור כשמכך כאבים אני לוקחת נורופן אך בגלל שיש לי גם גסטיריטס אני באופן קבוע לוקחת גם לוסק, שאלתי היא: האם אפשר לקחת לוסק ונורופן במקביל באותו היום? אם כן מה אמור להיות טווח זמן ביניהם? תודה מראש

שלום, אין מניעה לשילוב של שתי התרופות. כי כל תרופה עובדת במנגנון אחר, ואין השפעה או התנגשות בין תרופתית בין שתי התרופות. בד"כ נהוג לקחת לוסק חצי שעה לפני אוכל, ונורופן נהוג לקחת עם אוכל או אחרי אוכל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי