פרוזאק בסירופ

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/07/2015 | 16:26 | מאת: אלה

שלום, הבן שלי, בן 12 על רצף PDD מקבל רספרדל בנוזל כבר 5 שנים. בזמן האחרון חלה נסיגה בהתפתחותו ותופעות של כפייתיות וחרדה גברו. החלטנו יחד עם הפסיכיאטר המטפל להוסיף פרוזק. הבעיה היא שהבן שלי לא מסוגל לבלוע כדורים. להעמיס כדורי פרוזק לסירופ במעבדה עולה 200 ש"ח מינימום לתקופה בין שבועיים לחודש, תלוי במינון. האם הייצרן של פרוזק מייצר אותו גם בנוזל ואם כן, איפה אפשר להשיג אותו בארץ? תודה

שלום, יש תכשיר נוזלי המכיל את החומר הפעיל בפרוזאק (פלואוקסטין) אך התכשיר אינו קיים בארץ. ניתן לבדוק עלות של הזמנתו מחו"ל ע"י הקופה או בית מרקחת. לגבי הכנה רוקחית של סירופ, השאלה היא מה המינון היומי כי ייתכן ויש בתי מרקחת אחרים שיכולים להכין את ההכנה במחיר סביר יותר. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי