תגובות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/07/2015 | 20:15 | מאת: דני

שלום רב. עקב יתר לחץ דם, קרדיולוג רשם לי מרשם ל-tritace. בבית המרקחת נתנו לי רמיטנס בטענה שזה אותו הדבר. אני לוקח גם אלוריל, גלוקומין וזאוס. בשלושת העלונים של התרופות הללו ישנן אזהרות מפני שימוש בתרופות ממשפחת ACE inhibitors. גם בעלון של רמיטנס שהיא ממשפחה זו, מצויין שאין להשתמש עם אלופורינול (אלוריל) או תרופות הניטלות דרך הפה לסכרת (גלוקומין). שאלתי את רופא המשפחה שלי וגם קרדיולוג נוסף, שניהם אמרו שהמידע בעלון הוא נגד תביעות רפואיות ושאין ממה לחשוש. באתר drugs.com ישנה אזהרה חמורה על ערבוב של רמיטנס (רמיפריל) עם אלוריל (אלופורינול). להלן הקישור שמלווה באזהרה חמורה: http://www.drugs.com/interactions-check.php?drug_list=127-0,1989-0&types[]=major&types[]=minor&types[]=moderate&types[]=food&professional=1 למי להאמין ומה לעשות ? אולי יש תרופה אחרת ?

16/07/2015 | 09:40 | מאת: דני

מישהו יכול לבדוק את הנושא בבקשה ?

19/07/2015 | 11:56 | מאת: דני

אף אחד לא יודע ?

23/07/2015 | 09:25 | מאת: דני

כל כך הרבה מומחים ולאף אחד אין שום תשובה או אפילו התייחסות לשאלה שלי ???

14/01/2016 | 11:33 | מאת: ד"ר שמואל ב

הכי טוב סמוך על עצמך ודרוש מהרופא את מה שתמצא לנחוץ. מרבית הרופאים לא יתנו לך תשובה חד משמעית. זה לא מדע מדוייק. אז שקול לעצמך מתי רצוי לאמץ דעה על בריאותך. עצוב, אבל זה מה יש. אשמח אם יש צדיק בסדום ומישהו מהאתר יוכיח זאת ויגיב לשאלתך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי