ורטיגו

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/07/2015 | 10:59 | מאת: רנית

שלום רב!! יש לי ורטיגו פעם ראשונה אובחן לפני חודש אני לוקחת אגיסרק מאז לא היה לי התקף אבל יש לי הרגשת ריחוף... שלא עוברת כמה שעות. האם אפשר לקחת אגיסרק בבוקר וטרבמין לפני שינה מכיוון שטרבמין מרדים אותי ויחסית עוזר לי עם הריחוף.. אפשר לשלב את טרבמין ואגיסרק תודה מראש

שלום, אין מניעה בנטילת אגיסרק בבוקר, מכיוון שהתרופה לא אמורה לפגוע ביכולת שלך לנהוג או להשתמש בכלים או במכונות. עם זאת, יש לזכור שהמחלה בגינה את נוטלת את הטיפול עלולה לגרום לסחרחורות או בחילות. בקשר לטרבמין, הטיפול הזה עלול לגרום לישנוניות/נמנום ולכן עדיף ליטול בלילה לפני השינה (במיוחד שגם את מציינת את זה). שתי התרופות עובדות במנגנון פעולה שונה ולכן ניתן להשתמש אבל יש להיוועץ עם הרופא המטפל לגבי נחיצות השילוב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי