מינון מוקסיפן לתינוק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/07/2015 | 11:18 | מאת: בירנית

שלום, התינוק שלי בן 7 חודשים כמעט, שוקל 7.5 ק"ג סובל מדלקת אוזניים. קיבל כמות של 6 מ"ל אנטיביוטיקה פעמיים ביום למשך שבוע, האם זו אינה כמות גדולה מדי בשבילו?

שלום, המינון של מוקסיפין לטיפול בדלקת אוזניים בילדים יכול להגיע עד 90 מ"ג/ק"ג/יום שמחולק לשתי מנות. המשקל של הילד 7.5 ק"ג ולכן המינון היומי שיש לתת הינו 675 מ"ג, שאת ה- 675 מ"ג לחלק לשתי מנות, ובכך יצא שכל מנה בערך הינה 300 מ"ג (=6 מ"ל) פעמיים ביום. ז.א שהמינון תקין בריאות שלמה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי