סרונין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

13/07/2015 | 13:45 | מאת: עמית

שלום רציתי לקבל מידע על סרונין רציתי לדעת האם זה עובד נקודתי ברגע שימוש או שמדובר על משהו שמשפר תפקוד לאורך זמן. תודה

שלום, סרונין זאת תרופה לשיפור תפקוד מיני וזה ע"י שיפור זרימת הדם למערכת המין, התרופה נלקחת לפני האקט המיני בכ- 40 דקות ולפי הדיווח של המטופלים השונים זה נותן אפקט חיובי למשך כשעה, ואין דיווחים או עדויות על שיפור התפקוד למשך זמן ארוך.

13/07/2015 | 14:57 | מאת: עמית

באחד האתרים היה כתוב שמלבד נטילת התרופה 40 דקות לפני אקט מיני. נוטלים את הסרונין בבוקר ובערב. תוכל להתייחס לזה גם? מה הסיבה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי