ויפאקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/07/2015 | 22:28 | מאת: אירה

שלום רב, בת 32 סובלת מחרדות בריאות קשות ומטופלת בויפאקס 150 xr כבר מספר שנים. תמיד לוקחת את הכדור בבוקר ותמיד הוא היה מספיק לי ל24 שעות. לאחרונה שמתי לב שכבר בשעות אחר הצהריים אני מתחילה להרגיש תופעות גמילה מהכדור, כאילו ההשפעה שלו נגמרת לפני הזמן. זרמים בידיים, סחרחורות ובחילות. כשאני לוקחת את הכדור, אחרי שעתיים בערך ההרגשה הזו עוברת ואני מתפקדת כרגיל. האם המינון כבר לא מספיק? למה פתאום הכדור מפסיק להשפיע אחרי 10-11 שעות ולא מספיק ל24 כמו פעם? תודה רבה

שלום, ניתן לפנות לרופא הפסיכיאטר שלך על מנת להחליף לפורמולציה אחרת (שחרור מיידי במקום שחרור מושהה בתדירות של פעמיים ביום על מנת לכסות את הבוקר והערב) או לשנות מינון, ולשלול סבילות לתרופה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי