לתיום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/06/2015 | 22:02 | מאת: ריקי

מזה שנים רבות אני נוטלת לתיום. הלתיום שעשה לי טוב נפשית הרס את בריאותי הפיזית. פגיעה בבלוטת התריס ופגיעה בכליות שאלתי: איזה כדור הכי מומלץ וקרוב בהשפעתו כמו הלתיום? הוצעו לי מס אפשרויות. האם אתם יכולים להמליץ על כדור שהוכח ביעילותו?

ריקי שלום, אכן קיימות מספר תרופות אפשריות שיכולות לשמש חלופה לטיפול בליתיום. תרופות אלו הוכחו כיעילות בטיפול בהפרעה דו קוטבית. תרופות אנטי אפילפטיות - Carbamazepine , Vlaproic acid תרופות אנטי פסיכוטיות- Olanzapine ,Clonazepam בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי