פסוריאזיס/אורטיקריה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/06/2015 | 20:10 | מאת: רן

נתנו לי חבילה אחת של כדורים telefast 180 מג לכמה נגעים אחד מעל הגבה ואחד בברך עם טיפול משחת דייבונקס זה מספיק הכדורים או שצריך להמשיך במינון או והאם אלו כדורים הכי יעילים לאלרגיה או שיש עוד סוג ?

רן שלום, TELFAST שייכת למשפחת תרופות אנטי היסטמיניות מהדור החדש שמשמשות לטיפול במצבים של אלרגיה או אורטיקריה. תרופות מהדור החדש הוכחו כבעלות פחות תופעות לוואי ביחס לתרופות מהדור הישן, ללא הבדל משמעותי ביעילות. מבחינת המינון, הרופא המטפל יקבע האם יהיה צורך בעלייה במינון התרופה בהמשך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי