כדור ללחץ דם

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/06/2015 | 09:46 | מאת: ישראל

אני נוטל אוסמואדלט 60 מדי בוקר. כמה זמן לאחר נטילת הכדור ניתן לבדוק לחץ דם? תודה

שלום, OSMOADALAT 60MG , היא תרופה בעלת שחרור מושהה. אם בכל יום אתה לוקח את התרופה באותה השעה אז עדיף לבחור שעה קבועה בה אתה בודק את לחץ הדם שלך ובכל יום אתה יכול לבדוק את לחץ הדם שלך בשעה קבועה זו על מנת שהרופא המטפל יוכל לדעת האם לחץ הדם שלך מאוזן. אין צורך בשעה מסוימת לאחר נטילת התרופה אך עדיף שזה יהיה פחות או יותר באותה שעה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי