פלוקנזול לפעוטה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/06/2015 | 15:04 | מאת: אמא מודאגת

שלום, הבת שלי סובלת מפטריה בקרקפת M. Canis. היא קיבלה למיסיל למשך 10 ימים אבל רופא מומחה המליץ לעבור לסירופ דיפלוקן כי הוא יותר יעיל לטיפול בפטריה הזו. המליץ מינון של 6 מ"ג לק"ג למשך 6 שבועות. קנינו סירופ אבל הילדה מסרבת לבלוע אותו. היא בת 5 משקלה כ- 18 ק"ג, כלומר צריכה 108 מ"ג ליום. האם זה בסדר להחליף בשני כדורים של פלוקנול ליום ככה שתיקח 100 מ"ג ליום? כדורים היא יודעת לבלוע. תודה רבה

זה בסדר להחליף. אך צריך מרשם חדש של הרופא לקפסולות המכילות את החומר הפעיל פלוקונאזול. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי