סירופ פרופטין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/06/2015 | 14:23 | מאת: אביטל

בני בן 9 סובל מדלקת אביבית , אלרגיה בעיניים. מקבל טיפות רלסטט. עשינו בדיקת טסטים לא מצאו שאלרגי למשהו.. הרופא נתן לו גם סירופ פרופטין להקל על הגירוד בעיניים. האם השימוש בסירופ מזיק אם משתמשים הרבה בערך חודשיים? כמה זמן להשתמש.

אביטל שלום, במחקרים שבדקו שימוש ארוך טוח ב- Profiten בילדים, לא נמצאה עליה בהתרחשות תופעות לוואי משמעותיות (קיים מידע על שימוש גם במשך 30 שבועות). ולפי הידוע בספרות - אין מניעה לשימוש ממושך בתרופה בילדים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי