פלוטין ובעיות שינה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/06/2015 | 23:58 | מאת: צילי

נוטל לטיפול ב-או סי די 20 מ"ג פלוטין בבוקר ולאי שקט - 20 מ"ג רידזין בערב. במהלך הלילה מתעורר כמה פעמים ואחכ מתקשה להירדם בחזרה. השינה הטוב היא לפנות בוקר ועד 11 בבוקר. קשה לתפקד בעירנות ככה בנהלך היום. שאלתי היא : 1. האם יש קשר לזה שנוטל פלוטין לבעיית השינה הלא רצופה כתופעת לוואי של התרופה הזו ? 2. איך ניתן לפתור את הבעייה המטרידה מאוד הזו ? איזה כדור שינה ניתן לקחת שהוא לא ממכר ? לתשובתכם אודה

שלום, בעיות שינה (נדודי שינה) הנה תופעת לוואי מדווחת תחת טיפול בפלוטין, ולכן יש להיוועץ עם הרופא לגבי המשך הטיפול אם תופעת הלוואי הזו מטרידה אותך. יש להיוועץ עם הרופא לגבי הייגנת שינה, לפני התחלת טיפול תרופתי בנדודי שינה במיוחד שהטיפול התרופתי שאתה מקבל עלול להיות לו התנגשות תרופתית בעת שאתה מוסיף עוד טיפול לנדודי שינה(אפקט סדטיבי מוגבר).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי