גלולות ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/05/2015 | 16:19 | מאת: Noa

שלום ,אני נוטלת גלולות זואלי וגילו דלקת בדרכי השתן לכן נתנו לי אנטיביוטיקה ciprodex 500 מ"ג . אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לא מוגנים אך הוא גמר לא בתוכי אלא בחוץ . משום שקראתי שהיעילות של הגלולות יורדת . האם אני צריכה להיות לחוצה לגבי הריון?

02/06/2015 | 15:54 | מאת: אוריין לניאדו

02/06/2015 | 16:09 | מאת: אוריין לניאדו

נועה שלום, בבדיקה במקורות המידע אין ירידה ביעילות הגלולות בעת נטילת CIPRODEX , מומלץ להמנע מקיום יחסי מין בזמן שיש דלקת בשתןועד יומיים לאחר הריפוי/סיום הטיפול האנטיביוטי. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי