ריטלין ושיווי משקל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/06/2015 | 08:55 | מאת: אתי

אני בת 58, עם חוסר שיווי משקל כתוצאה מתאונת דרכים ב1976 . האם כדור ריטלין ישפר את מצבי? האם לקחת אותו באופן קבוע, או רק לפני יציאה?

שלום, בארץ, התרופה ריטלין אינה רשומה למטרה שציינת. קיים מידע לגבי שימוש בריטלין למטרה של שיפור שיווי משקל אך מס' המחקרים מצומצם מאוד ואין לנו מידע מהימן לגבי איך לקחת ריטלין למטרה זו. בכל אופן יש צורך באישור מיוחד (בנוסף למרשם) על מנת להשתמש בתרופה למטרה שאיננה רשומה בארץ. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי