התאמה בין תרופתית

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/06/2015 | 16:46 | מאת: ליז

שלום רב.בת 47 סובלת מהתקף חריף של כאב עצבי כתוצא. מפריצת דיסק גב מותני. לוקחת פרקוסט 5 שלוש פעם ביום יש הטבה לכמה שעות.רופאת משפחה הוסיפה אלטרולט 10 כדוג 1 לפני שינה.האם מותר לקחת שננ סוגים ביחד? מה הפרש שעות בין נטילת כדוג פרקוסט לבין אלטרולט? מה הם תופעות לוואי של אלטרולט? מפרקוסע יש לי יובש בפה, חוסר תאבון, ישנוניות.תודה על התשובה.

שלום, ניתן לקחת את שתי התרופות ביחד אבל צריך לשים לב אם יתרחש שינוי כמו ישנוניות יתר כי שתי התרופות ביחד עלולות לגרום יותר לישנוניות ולמרות זה אפשר לקחת אותן ביחד . תופעות לוואי לאלטרולט : 1-עלייה במשקל 2-עצירות 3-טשטוש ראיה 4-כאבי ראש 5-סחרחורת

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי