לצורך איזו פסיכוזה???

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/05/2015 | 15:07 | מאת: xx

שלום. אשמח באם יסופק לי הסבר על שימושיו של הכדור נוילפטיל 10 מ"ג לאיזה סוגי פסיכוזות נוטלים אותו, מה פעילותו, מי המאובחנים האמורים ליטול כדור שכזה?? וכיו"ב בברכת תודה xx

שלום, פריסיאזין היא תרופה אנטיפסיכוטית ממשפחת הפנותיאזינים המשמשת לטיפול בהפרעות פסיכוטיות שונות. התרופה מטפלת בהפרעות התנהגותיות כמו אגרסיביות, אמפולסיביות ועוד אשר מלווים בהפרעות מנטליות.

31/05/2015 | 11:19 | מאת: xx

האם העניין של הפרעות מנטליות שכנראה נלווה אלי (?? לא שקיבלתי ניסו להציע) היות וכרגע בשנה האחרונה אובדנית. מנסה ללא הרף לסיים עם חיי אך מעולם לא הייתי אגרסיבית כלפי אחרים. רק כלפי עצמי. יש סוג של אלימות שנובעת מעצבים כאשר אני מתרגזת במצבים מסויימים שצצים לי ללא הרף בשנה האחרונה המענה מפי הינו בעצבים ובקוצר סבלנות. לא בצעקות. לא בעלבונות. משהו כמו מענה עצבני ניתן להגדיר. האם לצורך דבר שכזה נוטלים תרופה זאת (איני אדם פסיכוטי ומעולם לא ניצפו/קרו מצבים פסכוטיים בעברי - מאובחן ורשום) בברכת תודה xx

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי