פריזולין ועצירות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/05/2015 | 21:04 | מאת: דוד

שלום רב, אבי בן 70 החל לקחת לפני כחודש פריזולין באופן הדרגתי לפי הנחיות הרופא. בשבועות האחרונים הוא החל לסבול משלשול ועצירות לסירוגין, האם ישנו קשר בין הפריזולין לבין התופעות שתיארתי? תודה

דוד שלום, פרוזולין עלול לגרום להופעת עצירות במקרים נדירים. אולם, ישנן סיבות רבות שיכולות לגרום לעצירות ולשלשול וכדאי לפנות לרופא המטפל כדי לשלול סיבות אחרות ואז ניתן לשקול הפסקה זמנית של התרופה. כמובן שהפסקת התרופה תעשה רק בהוראת הרופא המטפל. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי