כדורים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/05/2015 | 21:21 | מאת: ברוריה

אני לוקחת ציפרמיל בבוקר אבל לפעמים בערב אני נכנסת לחרדות האם אפשר לקחת עוד כדור

שלום, המינון לטיפול בחרדה: 10 מ"ג למשך שבעה ימים. אחר כך ניתן לעלות בהדרגה עד למינון מקסימלי של 40 מ"ג ליום. יש לציין שהתרופה מגיעה ליעלות מקסימלית בטיפול בתסמיני חרדה, אחרי שלושה חודשים. הטיפול יכול להימשך מספר חדשים, בהתאם לתגובת החולה. מבחינת תדירות המתן : יש לקחת פעם אחת ביום אם את מרגישה שהטיפול אינו עוזר לך, או שאינו מספיק, אפשר להתייעץ עם הרופא על העלאת המינון, החלפה או הוספת טיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי