זריקת וולטרן וסוכר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/05/2015 | 09:44 | מאת: מיכל

האם אחרי הזרקת וולטרן יכולה להיות עלייה ברמת הסוכר בצום? רמות הסוכר אצלי תקינות והיום אחרי בדיקה למרות שהייתי בצום רמת הסוכר הייתה 106 (יש לי מכשיר ביתי המשמש את בעלי שהוא סכרתי ומדי פעם אני בודקת גם לעצמי)

מיכל שלום ממה שידוע אודות התרופה וולטרן, אין קשר בין הזרקת וולטרין לעלייה ברמת סוכר בדם,אין השפעה של וולטרין על רמת סוכר,בנוסף ערך סוכר של 106 הוא ערך בטווח הנורמלי ולא צריך לדאוג מזה.אך ליתר בטחון אני מממליץ לך לבדוק ערכי סוכר בצום לאורך שבוע ואם תראי עלייה ניכרת ברמת הסוכר תפני לרופא. בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי