התיעצות לגבי וולטרן כדורים.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/05/2015 | 19:09 | מאת: רינה

שלום לצוות גילי 76 בדיאגנוזה מצאו דלקת בעצב שבא מגב תחתון ברגל ימין. טופלתי בקספו ולכאבים רוקסט. לאחר 5 ימים קבלתי פריחה והופסק הטיפול. קבלתי 2 זריקות של וולטרן, ונאמר להמשיך לקחת וולטרן בכדורים עוד 10 ימים. רציתי לדעת מה הנזק והאים זה לא יותר מדי ואם יש שפור ניכר אפשר להפסיק הטיפול . בתודה

שלום, זריקות וולטרן מיועדות להקלת בכאב אקוטי, ולא לטיפול כרוני. וולטרן בגיל המבוגר לא מועדף מכיוון שעלול לגרום לכיב קיבה/תריסריון בנוסף עלול להחמיר תפקודי כליה ולעלות לחץ דם ולכן הטיפול הזה לפי ההנחיות הרפואיות (Beer's criteria) לא מומלץ. יש להיוועץ עם הרופא לגבי טיפול חילופי במידה ומדובר בטיפול ארוך טווח.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי