שילוב אנטיביוטיקה עם תמציות צמחים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/05/2015 | 09:53 | מאת: אנדראה נחמן

שלום רציתי לשאול אני לוקחת 2 סוגים של אנטיביטיקה והתחלתי לקחת תמצית צמחים שיש בתוכה אחוז קטן של אלקוהול האם זה בסדר או להפסיק את התמציות?

שלום, בד"כ אין מניעה בשילוב תכשירים שמכילים שכמות נמוכה אלכוהול, אבל יש אנטיביוטיקות כמו לדוגמה Flagyl (metronidazole שיש להימנע מאלכוהול בזמן נטילת האניביוטיקה מחשש מתופעות לוואי לא רצויות. ולכן היית צריכה לציין איזה אנטיביוטיקות את נוטלת על מנת לבדוק את הטיפול הספיציפי שלך..

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי