כאבי כתפיים דלקת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/05/2015 | 19:36 | מאת: חנה

הייתי אצל הרופא בגלל כאבי הכתפיים. הרופא נתן לי מוסקול נגד כאבים השאלה היא אם אני יכולה לקחת מוסקול עים ציפרמיל. תודה

שלום, ניתן ליטול מוסקול יחד עם ציפרמיל אבל יש לציין שמוסקול עלול להגביר את ההשפעה המדכאת על מערכת העצבים בשילוב עם ציפרמיל אשר מתבטאת בבלבול, נמנום, סחרחורת ואי שקט בחלק מהמקרים. ולכן יש ליידע את הרופא המטפל על השילוב ולנטר סימנים אלה בעת הצורך. סביר להניח שהשילוב הזה לא יהיה למתן כרוני מתמשך ולכן הסיכון מופחת אבל חשוב לנטר את הטיפול.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי