תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/04/2015 | 17:03 | מאת: דינה

שלום אני כבר חודשיים מטופלת באדרונקס 8 מ"ג ביום(בת 33) והכדור נורא עוזר לי, אבל כבר חודש כמעט אני סובלת מגלי חום והרגשה נוראית שנורא חם לי בעיקר בפנים שמאד אדומות ,אלו התקפים שבאים והולכים כל הזמן, האם יש קשר? בין הכדורים לתופעה הנורא מפריעה ולא נעימה?? אני בנוסף לוקחת גלולות כבר כמעט 5 חודשים.. אשמח למענה

שלום, למרות שקשה להגיד האם תופעות אלו קשורות לתרופה אך ייתכן מאד שיש קשר. אם תופעה זו אינה חולפת (את אומרת שזה כבר חודש) ואף מחמירה יש לפנותץ לרופא שרשם לך את התרופה ולדווח לו במיוחד לאור הקשר מבחינת הזמן בית תחילת הטיפול להופעת תחושת החום והפנים האדומות. האם את נוטלת תרופות אחרות? האם שותה מיץ אשכוליות טבעי? בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי