אנטיביוטיקה זינט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/04/2015 | 15:19 | מאת: ענת

שלום רב, יש לי עמידות לאנטיביוטיקה מסוג ESBL- POSITIVE B- Lactams הרופא נתן לי אנטיביוטיקה זינט, האם אני יכולה להשתמש בה למרות העמידות? תודה רבה!

שלום, אם הכוונה שלך היא שלקחו תרבית (אני מניח שתן) וצמח חיידק שהוא מייצר ESBL אז במקרה כזה האנטיביוטיקה שנרשמה אינה מתאימה. עדיף להתייעץ עם הרופא שרשם את התרופה או עם מומחה לזיהומים שיכול לבחור אנטיביוטיקה מתאימה לפי תוצאת הרגישיות המתקבלת מהמעבדה. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי