כאבים אחרי ניתןח הלוס ולגוס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/04/2015 | 20:51 | מאת: שושנה

שלום. אתמול עברתי ניתוח הלוס ולגוס. יש לי כאבים ואני משתמשת בכדורי רוקסט פלוס שלא ככ עוזרים. האם אני יכולה לשלב נרות וולטרן ?

שלום, אפשר לפנות לרופא המטפל על מנת להעריך את מידת הכאב, ולשקול טיפול בכאבים ממשפחה אחרת במידה ומדובר בכאב חזק. עקרונית אפשר להשתמש בנירות וולטרן אבל לא לתקופה ממושכת מכיוון שעלולות להתפתח תופעות לוואי בהמשך בעוד שהשימוש בנרות תלוי גם במחלות רקע שיש לך (לדוגמה אם יש לך יתר לחץ דם אז הנרות עלול להעלות עוד יותר לחץ הדם, אם יש לך כיב קיבה אז יתכן שהנרות יחמירו את המצב או יגרמו לכיב..) ולכן במקרה ויש כאב חזק יש לפנות לרופא/רופא כאב על מנת לשקול מחדש את הטיפול התרופתי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי