כאב ביד ימין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/04/2015 | 10:44 | מאת: ענבר

שלום, רציתי לדעת אם איבופן 400 טוב לכאבי פרקים, יש לי כאב באגודל של יד ימין, ניסיתי לעשות קומפרסים אבל זה לא עוזר, האצבע נפוחה ואני לא מסוגלת לכופף את האצבע או לתפקד עם היד מרוב כאבים

שלום, קודם יש חשיבות לפנות לרופא משפחה/אורטופד על מנת להעריך את הכאב ולשלול מצבי מחלה אחרים. איבופן הינו משכך כאבים חלש ולכן חשוב להיוועץ עם הרופא להערכת המצב, ובמקרה ומדובר בכאב בדרגה בינונית עד קשה להתשמש במשככי כאבים חזקים, בהתחשבות במצבי המחלה ברקע.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי