פטרת בציפורני הרגליים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/04/2015 | 12:03 | מאת: ליבנת

לאחר שטיפול עקשני טופיקאלי לא עזר לפני כשלושה חודשים התחלתי טיפול בלמזיל עד עכשיו לא רואים שיפור מה עושים?????

שלום, יש לציין שהטיפול בפטרת בציפורניים נמשך לתקופה ממושכת של 4-6 חודשים. ולכן התגובה הטיפולית לוקח לה כמה חודשים. הטיפול ב-Terbinafine ניתן במשך שלושה עד ארבעה חודשים, ולכן יש להמשיך את הקורס הטיפולי לפני קביעת כשלון טיפולי. בנוסף לא כל האנשים מגיבים לטיפול התרופתי. ולכן יש להתמיד בטיפול התרופתי, כי שיעורי ההצלחה יהיו 70%-60%.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי