זריקות וולטרן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/04/2015 | 23:05 | מאת: משה

שלום רב אישתי בת 55 סובלת מחוסר סחוס במפרק רגל שמאל מתקשה ללכת. סובלת מכאבים חזקים מיועדת לנתןח כרגע לא יודעים מתי בנתיים האם זריקת וולטרן יכולה להפחית את הכאבים והאם עד הניתוח היא יכולה לקבל או כדורי וולטרן או זריקות מה עדיף והאם לזריקות יש השלחות שיחולים לא להתאים לה תודה על התשובה מראש

שלום, השימוש בזריקות/כדורים וולטרן מצריכות זהירות בחולים עם פגיעה כלייתית מכיוון שעלולות לפגוע בתפקוד הכליה.בנוסף עלולים לגרום לכיב קיבה, יתר לחץ דם כשאר מדובר בטיפול ממושך. השימוש בזריקות הינו לטיפול בכאב אקוטי, ולכן כאשר יש כאב חזק כרוני עדיף להיוועץ עם הרופא המטפל על מנת להעריך את עוצמת הכאב ולטפל בתרופות ממשפחות אחרות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי