רגישות לוולטרן ואתופן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/04/2015 | 11:54 | מאת: y

שלום, אני סובלת מכאבים עזים בכתף שמקרינים לזרוע בשל "כתף קפואה" קיבלתי מרשם לאתופן. ידועה אלרגיה לוולטרן - פריחה והתנפחויות, ולאיבופן - מיחושי בטן. וכן רגישות של האם לאתופן (שלשולים והקאות). ולכן מאוד חוששת ליטול את האתופן בעיקר לפני החג. האם אכן צפויה רגישות לתרופה? אודה לתשובה מהירה י.

04/04/2015 | 10:47 | מאת: Y

לפני כשלושה חודשים (כתף ראשונה - עכשיו אני בשניה...) קיבלתי זלדיאר שלא עזר לכאב וגרם לתופעות לואי של יובש בפה ועליה בדופק ולד תודה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי