פארמטון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/03/2015 | 14:08 | מאת: yol

אני לוקח אומפרדקס מדי יום חצי שעה לפני ארוחת בוקר. האם ניתן לקחת את הפרמטון ביחד עם האומפרדקס? תודה

שלום, לפי הוראות היצרן מציין: בהעדר הוראות אחרות יש לקחת 2 כמוסות במשך 2-3 שבועות הראשונים אחת בבוקר ואחת בצהריים. לאחר מכן, יש לקחת כמוסה אחת בבוקר, מומלץ להמשיך את הטיפול במשך כמה חודשים. יש לקחת את הכמוסה עם מעט נוזל לאחר הארוחה. במקרה של קשיי בליעה מומלץ לחתוך את הכמוסה לשניים, להוציא את התוכן על כפית ולבלוע עם מעט דבש או ריבה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי