קספו לטיפול בדלקת בפרקים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/03/2015 | 21:37 | מאת: גילה

לאחרונה היו לי כאבים בפרקי האצבעות..הרופאה אמרה שאמתין כמה ימים ואם לא עובר אז לקחת כדורים.קבלתי מרשם לקספו (אמרה שיש לו פחות תופעות לוואי). בינתיים התחילו לי גם כאבי ברכיים. האם קספו עשוי להעביר גם את הכאבים האלה או שאני צריכה מרשם לתרופה נוספת..תודה

שלום, קספו הינה תרופה אשר משמשת לטיפול קצר מועד בכאבים בדרגה קלה עד בינונית, בנוסף לכאבי גב ואוסטיפורוזיס ודלקת פרקים. יש חשיבות להיוועץ עם הרופאה על מנת להעריך את עוצמת הכאב, ובמקרה הצורך להעלות מינון של קספו או להעביר לטיפול חזק יותר, בהתחשב במחלות רקע ותפקוד כלייתי וכבדי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי