אוגמנטין 875 - שאלות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/03/2015 | 10:21 | מאת: יואב

שלום רב. קיבלתי אנטיביוטיקה עקב דלקת בשתל בפה. האם נטילת אוגמנטין 875 פעמיים ביום למשך שבעה ימים עשויה מעצם נטילתה: 1. לעלות את רמת הסוכר 2. לעלות את רמת הכולסטרול הרע והטריגליצרידים 3.לעלות את אנזימי הכבד ואם כן לכמה זמן 4. האם נטילת תוספי תזונה כגון ויטמין D יעילה בנושא 5. האם אפשר ולהמשיך לקחת נוסטרול? תודה

שלום הטיפול באוגמנטין לא צפוי להשפיע על הדברים שציינת, במיוחד שמדובר במשך טיפול קצר של שבוע ימים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי