בודיקורט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/03/2015 | 10:14 | מאת: נועה

שלום בני בן ה9 וחצי קיבל מהרופאה בודיקורט לאינהלציה (עד כאן בסדר)המינון שקיבל הוא אמפולה שלימה 2 מ"ל זה נראה לי הרבה מידי , (עד היום ז"א בפעם האחרונה לפני חצי שנה בערך המינון היה 1 מ"ל) שאלתי את הרופאה והוא אמרה שזה בדר אך עדיין אני לא משוכנעת מה אני אמורה לעשות? נא תשובה תודה נועה

שלום, המינון שהילד מקבל תואם את המינון שמופיע בעלון לרופא, כלומר טווח המינונים יכול להגיע עד 1 מ"ג ליום (בהנחה שמדובר באמפולה שמכילה 1מ"ג/2 מ"ל , אז מדובר באמפולה אחת).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי