סרטייד דיסקוס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/03/2015 | 22:49 | מאת: שלמה

שלום. יש לי דיסקוס שכבר חודש לא השתמשתי בו ונשארו בו עוד 12 שאיפות. הפג תוקף שלו 11/2015. האם אני יכול להמשיך להשתמש בו או שאני צריך כבר לזרוק אותו. תודה

שלום, אפשר להשתמש בדיסקוס עד תאריך התפוגה 11.2015, ואין להשתמש אחרי תאריך התפוגה המופיע על גבי האריזה. תאריך התפוגה מתייחס ליום האחרון באותו חודש. חשוב לציין שהשימוש בדיסקוס צריך להיות קבוע (לפי הנחיות הרופא) ולכן יש חשיבות להיענות לטיפול ולא לשימוש לפי צורך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי