שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/03/2015 | 17:51 | מאת: שלומי

אני סובל מכאבים בגב התחתון עם הקרנה לרגל. אורטופד נתן לי ארקוקסיה והוסיף לי טרמדקס. איזה משככי כאבים נוספים ניתן לשלב עם התרופות הללו? תודה

שלום, לפני הוספת טיפול בכאב יש להיוועץ עם הרופא לגבי הערכת הכאב ,והוספת טיפול נוסף. יש לציין שאתה מטופל בשתי תרופות שאמורות לטפל במצב ללא הוספת טיפול, אבל חשוב להיוועץ עם הרופא בהנחה שאתה בריא וללא מחלות ברקע שימנעו ממך לקבל טיפולים כאלה. בנוסף אפשר להיוועץ עם הרופא להלחיף לך את הטרמדקס לפרפולציה שמשפיעה ומשתחררת לאורך היום.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי