נקסיום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

23/02/2015 | 08:47 | מאת: t

בוקר טוב בגלל כיב מדמם בין הוושט לקיבה נתנו לי למשך 3 חודשים לקחת נקסיום 40 מ"ג בבוקר ו40 מ"ג בערב ראשית האם המינון לא גבוה מידי? 2. האם צריכים לקחת את הכדורים על קיבה ריקה? 3. בבוקר אני לוקחת גם אוקסר פלוס מה לקחת קודם נקסיום או אוקסר פלוס וכמה זמן אני צריכה לחכות בין כדור לכדור כדי שהאוקסר ייספג? 4. בערב אני לוקחת טמוקסיפן מה לקחת קודם נקסיום או טמוקסיפן וכמה זמן אני צריכה לחכות בין כדור לכדור כדי שהטמוקסיפן ייספג? תודה על מענה מהיר

שלום, המינון של נקסיום במקרה ויש דימום פעיל מגיע ל- 40 מ"ג פעמיים ביום. בקשר לנקסיום ניתן ליטול על קיבה ריקה או עם אוכל. ואין צורך להפריד משאר התרופות שאת נוטלת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי