טרנדייט(לבטלול)

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/02/2015 | 09:21 | מאת: י

היי רציתי לדעת האם ניתן לחצות כדור טרנדייט 100(לבטלול) של חברת ASPEN? אין פס חצייה על הכדור ורשום בהוראות לא לחצות

שלום, אכן כתוב בעלון לצרכן שאין לחצות את הכדור, אבל השאלה מה הצורך בחצייה של הכדור, האם יש קושי בבליעה ויש צורך בחציה או שיש צורך במתן מינון של 50 מ"ג ? יש לציין שהכדור הזה בדומה לשאר הכדורים אינו בצורה של שחרור מושהה או מכיל ציפוי שאוסר חציה של הכדור, בעוד שאין מינון של 50 מ"ג ככדור שקיים בשוק.

19/02/2015 | 16:40 | מאת: י

אני צריך להתחיל ב50 מ"ג וכמו שציינת לא ניתן להשיג מינון נמוך יותר. (רק 100 מ"ג של ASPEN זה המינון הכי נמוך שניתן להשיג או שאני טועה?) אז האם ניתן לחצות אותו או שזה יהרוס את האפקט של הכדור?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי