קשור לשאלה הקודמת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/02/2015 | 15:07 | מאת: אור

מבקש גם להוסיף לשאלה הקודמת את התרופה מירטאזאפין 30 מג בתודה אור

בקשר להוספת מירו לטיפול הקודם : השילוב של ואבין יחד עם מירו עלול להחמיר את הדיכוי של מערכת העצבים המרכזית. בנוסף השילוב של מירו עם טרמדקס עלול לגרום לסיריטונין סינדרום שכולל : בלבול, אי שקט, חרדה, עלייה בלחץ דם, שלשול, והתכווצות שרירים ועוד. חשוב להיוועץ עם הרופא לגבי הטיפול, ויש לדווח לרופא המטפל על כל שינוי או תופעת לוואי בלתי רצויה. ובמקרה וממשיכים עם הטיפול הנוכחי אז יש לעקוב אחרי התופעות שצויינו מקודם ולדווח לרופא המטפל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי