ייעוץ והתאמת תרופות דחוף צריכה עזרה !!!

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/01/2015 | 20:00 | מאת: תמר

שלום רב אבי בן 70 חולה במחלות רבות לצערי מטופל אצל כמה רופאים במקביל ,ומקבל המון תרופות אשמח לדעת אם יש דבר כזה יועץ תרופות רופא מומחה שיכול לעשות לנו סדר בכל הכדורים שהוא מקבל רופא המשפחה לא מישהו שהיינו סומכים עליו אשמח להמלצות

שלום, אנחנו נשמח לעזור, צוות הפורום הזה הינו צוות מומחה בייעוץ תרופתי. אפשר ליצור קשר איתנו בטלפון אם זה דחוף ולא ניתן לרשום את כל הטיפולים דרך הפורום. מס' טלפון : 04-6304352 מס' פקס : 04-6304637 כל טוב,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי