התייעצות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/01/2015 | 12:06 | מאת: לירי דגן

תרופות שאני נוטלת בוקר טרגין10 מ"ג אסטו 10 מ:ג טופמקס 75 מ"ג לבולק כ 2 כפות ליום בלילה פרותאיזיזין 25 מ"ג אסיוול 5 מ" ג למיקטל 200 מ"ג וכן טרזודיל 150מג עקב מצב סטרס תמידי ניסיון מעבר לניולפטיל כרגע תוספת 10 מג במטרה לעבור ל20 ולהחליף את הטרזודיל יש לציין לציין שאני נוטלת את התרופה 4 ימים אני מרגישה נמרצת לא סובלת מקור שזו הבעייה שממנה אני סובלת מאוד ומגבירה את הכאבים בנוסף אני מאוד רגישה לשמש וחשיפה מסוכנת ממה עלי להזהר ? בתודה מראש ל

שלום, הטיפול שאת נוטלת לא גורם לרגישות לשמש או אינו מחמיר רגישות לשמש. אבל חשוב לציין שטופמקס מצריך שתייה מרובה כי עלול לגרום לאבנים בכליות, בעוד שלמיקטל עלול לגרום לפריחה או תגובה עורית ולכן חשוב לדיווח לרופא המטפל בעת הצורך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי