בצקות ברגלים ונוזלים בריאה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/01/2015 | 13:53 | מאת: דינה

שלום בעלי מקבל פוסיד ואלדקטון כחודש וחצי היתה הטבה עכשיו שוב חזרו הבצקות ברגלים והרופא אמר שיש נוזלים בריאה ימנית הימליץ על כדור זרוקסילין בבית מרקחת נאמר לי שהיפסיקו ליצר אותו זה נכון ? תודה דינה

שלום, אכן טיפול בזרוקסילין הינו טיפול שמשפר את המצב ומפחית את הבצקות. אצלנו בבית חולים אנחנו משתמשים בזרוקסילין ולא ידוע לנו על מחסור. בנוסף אם חסר להם אפשר להשיג אותו מבתי מרקחת בעזרת אישור מיוחד שנקרא 29 ג'.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי