בעיה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/01/2015 | 19:49 | מאת: אירנה

שלום התחלתי טיפול באימורן לאחר שהתגלתה אצלי דלקת בעין. האימורן מחליף את הסטרואידים שהתחלתי ולאט לאט אני מורידה במינון. לאחרונה שמתי לב כי יש לי שתן ממש צהוב כמו שמש. וכאב באזור הכבד. הבדיקות דם לתפקודי כבד התחילו לרדת בתוצאותBILIRUBIN-TOTAL ירד למתחת לנורמה האם יש מה לעשות?

שלום, תסמנונת קליניות שונות שהן כנראה ביטויים ייחודים של רגשיות יתר או אלרגיה לאימורן כוללות בין היתר הפרעות בתפקוד של הכבד. הפנייה מיידית לרופא נדרשת כאשר יש שינויים בכמות ובצבע השתן אשר מצביע על בעיות בכליה. בנוסף אם מופיע בעיות בכבד העלולות לגרום לצואה בהירה, שתן כהה, עור ועיניים צהובים ומגרדים, ותוצאות לא תקינות של בדיקות תפקודי כבד.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי